Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Випробуй зараз: Новий Caddy
01.12.2021
Новини від Фольксваген

Випробуй зараз: Новий Caddy

Готовий до всього, що приготувало майбутнє.

Caddy

Ще сучасніший, більш цифровий та із зручною організацією простору - саме таким є новий Caddy. Він вражає не лише цілковито новим дизайном, але й численними новими та інноваційними системами допомоги водієві, високоякісною цифровою панеллю приладів Digital Cockpit і передовою мультимедійною системою з можливістю модернізації до панелі приладів Innovision Cockpit з підтримкою мобільних онлайн-сервісів. Водночас новий Caddy зберіг звичний рівень надійності, комфорту у повсякденній експлуатації, тому він готовий до всього, що приготувало майбутнє.


Основні можливості та переваги: 

-        Виклик технічної допомоги                         

 -        Місце паркування                                         

-        Автоматичне повідомлення про аварію   

-        Стан автомобіля                                       

-        Двері та освітлення                                       

-        Звіт про технічний стан автомобіля   

-        Параметри руху                                         

-        Графік техобслуговування

Image


Технічні харктеристики Caddy


Image

Переглянути онлайн-склад доступних автомобілів.


Оберіть свій Caddy зі складу вже сьогодні!


Взаємозв’язок із вашим автомобілем

У салоні вашого нового Caddy цифровий прогрес особливо відчутний, водночас можливості практично безмежні. За допомогою дисплея мультимедійної системи діагоналлю 25,4 см (10 дюймів) можна керувати різними функціями навігації та мультимедіа, а також клімат-контролем чи мобільними онлайн-сервісами від We Connect 5. Бажаєте більшого? Тоді скористайтеся можливістю модернізації дисплея мультимедійної системи з панеллю приладів Digital Cockpit на цифрову панель приладів Innovision Cockpit. Тут на вас чекають багато додаткових корисних і цікавих функцій.

Зробімо ще один крок уперед. Удома найсучасніші технології дають змогу нам вже зараз вмикати музику чи здійснювати виклики за допомогою голосу. Віднині це актуально й у вашому новому Caddy. Система голосового керування дає змогу приймати виклики, обирати радіостанцію або визначати пункт призначення для навігаційної системи. Цими функціями можна також керувати за допомогою клавіш багатофункціонального керма.


Image

Передбачувано надійний

Системи допомоги водієві в новому Caddy - немов добрі друзі: вони полегшують життя та можуть надати підтримку саме тоді, коли вона потрібна найбільше. Завдяки новим системам допомоги водієві, до яких належать асистент зміни смуги «Side Assist» 2, асистент руху із причепом «Trailer Assist» 2, 3, адаптивний круїз-контроль й асистент водіння «Travel Assist» з асистентом руху в екстрених ситуаціях «Emergency Assist» 2, 4 ви будете водити автомобіль в умовах підвищеного комфорту.


Матричне фінансування для Volkswagen:

До 31.12.2022 року діє спеціальна  пропозиція «Матричне фінансування від 0,01% до 5 років для всіх автомобілів Volkswagen».

Ви маєте можливість фінансувати свій автомобіль під 0,01% річних терміном до 5 років.

Процентна ставка залежить від першого внеску та терміну фінансування



финанс

Онлайн-презентація Нового Caddy в Україні:


Внутрішня потужність

Чотири потужні двигуни внутрішнього згорання нового Caddy належать до найбільш ефективних й економічних двигунів TSI та TDI серед усіх, які будь-коли встановлювалися в автомобіль такого класу. Інтенсивні дослідження та розробницька діяльність дали змогу досягти показників витрати, які встановлюють нові стандарти й символізують наступний етап еволюції технологій бензинових і дизельних двигунів. До того ж новий Caddy отримав удосконалену систему нейтралізації відпрацьованих газів: інноваційна технологія Twindosing дає змогу відчутно знизити рівень викидів NOX двигунів TDI.


Повний привод 4MOTION

Всі колеса задіяні

За допомогою багатодискової муфти з електронним управлінням на задній осі повний привод 4MOTION 1, 2 автоматично адаптує розподіл тягового зусилля з урахуванням ситуації на дорозі. Завдяки невеликій вазі системи забезпечується оптимальна поведінка автомобіля на дорозі та висока динаміка руху.

Image


За додатковою інформацію та у разі наявних питань Ви можете звернутись у наш дилерський центр.

Отримати консультацію онлайн:


☑️ написати у месенджер

☑️ зателефонувати


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.