Автосоюз Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. СВІТОВА ПРЕМʼЄРА НОВОГО TIGUAN
17.09.2023
Новини від Volkswagen

СВІТОВА ПРЕМʼЄРА НОВОГО TIGUAN

Нове покоління SUV бестселлера.

gusf

− Новий Tiguan дебютує з прогресивними технологіями та затьмарюючим дизайном

− Новий інтерʼєр із структурованим Digital Cockpit, екраном мультимедійної системи, проекційним дисплеєм head-up та інтуїтивним досвідом керування у поєднанні зі зворотнім звʼязком від клієнтів

− Нове адаптивне шасі DCC Pro: технології преміального сегменту, які забезпечують максимальний комфорт та неперевершену маневровість

Сьогодні Tiguan є однією з найуспішніших моделей Volkswagen у світі. Понад 7,6 мільйона покупців вибрали компактний SUV з моменту його дебюту в 2007 році.

Нові технологічні розробки, реалізовані в MQB evo, покращують Tiguan практично в усіх сферах. Переосмислений цифровий кокпіт на основі MIB4, модульної мультимедійної матриці четвертого покоління, пропонує найвищий рівень інформації та включає цифрові сервіси та програми. Операційна концепція розроблена таким чином, щоб бути «самозрозумілою». Крім того, такі нові системи, як функція пневматичного масажу для передніх сидінь або матричні фари IQ.LIGHT HD, які вперше використовуються в Tiguan, запозичені з преміальної моделі Touareg. Нове адаптивне шасі DCC Pro оптимізує комфорт і динаміку.

Виразний дизайн і покращена аеродинаміка. Компактний кросовер отримав абсолютно новий дизайн.
Особливо вражаючою особливістю є потужний вигляд передньої частини автомобіля з дуже пласкими світлодіодними фарами та закритою склом горизонтальною світлодіодною смугою. Отвори решітки радіатора тепер розташовані на зовнішніх сторонах бампера, де повітряні завіси забезпечують оптимальну подачу повітря. Вивірена передня частина підкреслює той факт, що коефіцієнт лобового опору знизився з 0,33 до 0,28. Цей силует характеризується спортивними плечима над колісними арками. Нова горизонтальна світлодіодна смужка підкреслює неповторну задню частину Tiguan.

Image
Image

Нові покоління місця водія та мультимедійних систем. Інтер'єр Tiguan має абсолютно нову концепцію та дизайн. Він виділяється високою якістю самих матеріалів і стандартів виконання. Крім того, простір нового кокпіта інтуїтивно зрозумілий у використанні, а також тісно інтегрований в концепцію дизайну. Зміни включають новий Digital Cockpit (цифрові прилади з антибліковим покриттям у планшетному альбомному форматі), мультимедійний екран розміром до 38 сантиметрів (15 дюймів) із повністю новою структурою меню та графікою, новий проекційний дисплей (проекції на лобове скло) і новий багатофункціональний перемикач профілю керування із вбудованим OLED-дисплеєм. Цей новий поворотний регулятор із власним міні-екраном можна використовувати для налаштування профілю керування, гучності радіо або кольорів фонового освітлення.

Матричні фари HD вперше представлені в Tiguan. Tiguan є першою моделлю MQB, випущеною з нещодавно розробленими матричними фарами IQ.LIGHT HD. Інтерактивна система освітлення також була розроблена паралельно для преміумкласу Touareg – тому обидва SUV мають однакову базову конфігурацію фар. HD означає High Definition, що означає високу роздільну здатність джерел світла. У випадку Tiguan фари оснащені загалом 38 400 мультипіксельними світлодіодами (19 200 мультипіксельних світлодіодів на фару), які освітлюють дорогу та прилеглу територію на абсолютно новому рівні, таким чином покращуючи комфорт і безпеку.

Image

Більше багажне відділення в Tiguan. Новий Tiguan збільшився в довжину приблизно на три сантиметри. Висота, ширина і колісна база залишилися практично ідентичними з попередником. Обсяг багажного відділення нового покоління демонструє, наскільки добре використовується простір: хоча кросовер лише трохи довший, його об'єм багажного відділення збільшився на 37 літрів до 652 літрів (при завантаженні до висоти спинок задніх сидінь).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.