Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. ПРОСИМО ОЗНАЙОМИТИСЯ ЗІ ЗМІНАМИ В НАШОМУ РЕЖИМІ РОБОТИ
30.10.2021
Новини автосалону

ПРОСИМО ОЗНАЙОМИТИСЯ ЗІ ЗМІНАМИ В НАШОМУ РЕЖИМІ РОБОТИ

Щодо карантинних обмежень.

Автосоюз

У зв'язку зі змінами епідеміологічної ситуації, в Київській області з 30.10.2021 р. та в м. Київ з 01.11.2021 р., встановлюється спеціальний режим доступу відвідувачів в автоцентр ТОВ «АВТОСОЮЗ».

Попри все важливо те, що в нашому дилерському центрі відсутня можливість проводити тест-драйв. 

Також доступ на територію автосалону можливий за наявності хоча б однієї з таких умов:

-      сертифікат, що є документом встановленого зразка, який підтверджує: (а) вакцинацію від COVID-19 (міжнародний, іноземний, внутрішній) або (б)  негативний результат тестування або (в) одужання особи від зазначеної хвороби, який формується та видається уповноваженою установою держави видачі документа, містить персональні дані власника і передбачає можливість автоматизованої перевірки чинності документа та його належності власникові;

-      негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, яке проведене не більш як за 72 години до відвідування Автосалону;

-      негативний результат тестування на COVID-19 методом  експрес-тесту, яке проведене не більш як за 72 години до відвідування Автосалону. У разі відмови пред'явити документ з переліку вище - відвідувачу буде відмовлено в допуску на територію автосалону.

Графік роботи ТОВ «АВТОСОЮЗ» залишається без змін.

Наша компанія здійснює торгівлю транспортними засобами лише в дистанційному режимі. Тому, ви можете нам зателефонувати за номером 044 207 07 07, або написати в месенджер. Технічне обслуговування та ремонт ТЗ  проводиться в повному об’ємі з дотриманням необхідних санітарно-епідеміологічних заходів.


З повагою і турботою про Вас,

команда ТОВ «АВТОСОЮЗ».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.