Автосоюз Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий T-ROC - автомобіль, який вражає
17.02.2023
Новини автоцентру

Новий T-ROC - автомобіль, який вражає

Новий T-Roc 2022 року - це довгоочікуваний автомобіль, який здатен вразити. Опис його, та характеристики знайдете у цій новині

Новий T-ROC - автомобіль, який вражає

З моменту виходу на ринок T-Roc у 2017 році було продано понад мільйон цих компактних SUV. Новинка продовжує кувати історію власного успіху із безпомилково впізнаваним силуетом, який сподобався і українським клієнтам.


Який він, новий t-roc?

Image

Лінії екстер’єру нового T-Roc були загострені, що робить його і без того безпомилковий дизайн ще більш вражаючим. У серійну комплектацію входять світлодіодні фари та затемнені задні ліхтарі. IQ LIGHT зі світлодіодними матричними фарами та підсвіченою решіткою радіатора, а також кластери задніх фар з новою графічною структурою та динамічним покажчиком повороту доступні в якості додаткового обладнання.

П’ять нових кольорів екстер’єру та нові моделі легкосплавних дисків надають клієнтам ще більше можливостей індивідуалізувати свій автомобіль.

Інтер’єр моделі зазнав переосмислення: з м’якою поверхнею та характерною строчкою оновлене торпедо привносить в інтер’єр нового T-Roc сучасний і високоякісний дизайн. Дисплей мультимедійної системи дисплей тепер виглядає як планшет і розташований на торпедо у прямій видимості, а електронна панель приладів знаходиться за кермом. Залежно від комплектації розмір дисплея мультимедійної системи варіюється між 8,0 та 9,2 ''. Компактний кросовер серійно оснащено цифровою панеллю приладів, яка опційно доступна в розмірі до 10,25 '' як Digital Cockpit Pro.

Image
Image

Новий T-Roc відтепер також доступний із третім поколінням мультимедійних систем (MIB3), що дозволяє користуватися різноманітними онлайн-функціями та послугами. За допомогою сервісів We Connect можна протягом одного року безкоштовно користуватися, наприклад, функціями онлайн стрімінгу або відстежувати розташування автомобіля в режимі реального часу. За бажанням, функції Apple CarPlay™ і Android Auto™ також можна бездротово інтегрувати в мультимедійну систему через бездротовий інтерфейс App-Connect.

Як подивитись автомобіль?

Якщо Ви бажаєте дізнатися про: 


  • Замовлення автомобіля;
  • Бажаєте подивитись на нього;
  • Отримати консультацію з приводу фінансування;
  • Та інше;


Ви можете подзвонити нам за номером +38(044)207-07-07, або приїхати до нас в автоцентр "АВТОСОЮЗ". Ви можете натиснути на зображення, і воно переведе Вас до навігатора. 

А наші спеціалісти нададуть Вам необхідну консультацію з приводу Нового T-Roc.

Image

Які t-roc доступні у нас зараз?

Image

Бензин / 1.5 l / 150 к.с. / 110 кВт

7-ступ. DSG / 5-дверний

металік Petroleum Blue

1 134 487,83 ₴
Image

Бензин / 1.5 l / 150 к.с. / 110 кВт

7-ступ. DSG / 5-дверний

червоний металік Kings Red / Black

1 269 010,38 ₴
Image

Бензин / 1.5 l / 150 к.с. / 110 кВт

7-ступ. DSG / 5-дверний

білий лак Pure White / Black

1 335 690 ₴

Читайте про t-roc на сторінці імпортера:

Технології старших моделей відтепер доступні і для компактного SUV із Т-родини: матрична світлодіодна оптика IQ.LIGHT, бездротовий інтерфейс App-Connect та адаптивний круїз-контроль.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.