Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Новий Polo доступний для замовлення!
30.11.2017
Новини від Фольксваген

Новий Polo доступний для замовлення!

Вже в січні 2018 модель з'явиться в Україні! Запрошуємо Вас ознайомитися з новинкою Polo Beats.

polo

У червні 2017 року компанія Volkswagen офіційно презентувала хетчбек Polo 6 покоління. Автомобіль отримав нову платформу і виявився найбільшим за всю історію моделі. Світова прем'єра його пройшла на автосалоні у Франкфурті у вересні.

У плані дизайну німецькі фахівці обмежилися лише незначними змінами, тому зовні відрізнити новий Фольксваген Поло 2018 від попередника найпростіше по ламаній лінії світлодіодних ходових вогнів в головній оптиці, а також наявності спеціальної накладки у верхній частині решітки радіатора, стилістично об'єднаної з кришкою капота.

Фольксваген Поло 2018 у новому кузові запропоновані наступні комплектації: Trendline, Comfortline, Highline, R-Line, GTI і Beats.

Перші п'ять комплектацій добре знайомі по попередніх моделях, а остання є новою - вона передбачає установку 300-ватної аудіосистеми.

У списку оснащення значаться автопарковщик, бездротова зарядка для смартфона, клімат-контроль з датчиком вологості і антиалергенним фільтром, панорамний дах, світлодіодна оптика, спортивна підвіска і система стеження за "сліпими" зонами.

Прийом замовлень на Volkswagen Polo 6 стартує в кінці 2017 го . Перші машини клієнти отримають вже в січні 2018 го. 

Ознайомитися детальніше з новим Volkswagen Polo, 
Ви можете на брендовому сайті:  New Volkswagen Polo

Volkswagen Polo beats

Завдяки унікальному оформленню beats вигляд автомобіля не залишить байдужим нікого а його аудіосистема потужністю 300 Вт забезпечить фантастичне звучання!

Ознайомитися детальніше з новим Volkswagen Polo beats,
Ви можете на брендовому сайті: New Volkswagen Polo beats

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.