Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Найбезпечніший в світі Golf
26.09.2017
Світ Фольксваген

Найбезпечніший в світі Golf

Інженери знають: багатьох ДТП можна уникнути. Одна тільки система курсової стійкості дозволила запобігти тисячі аварій. Остання розробка - самохідний Golf. Його офіційна назва GTI 53 + 1. Машина нагадує «Жук» Хербі з фільму «Божевільні гонки». Авто саме рулить, гальмує і прискорюється. Цю диво-машину фахівці запускають на різних треках, розганяючи її до максимуму і фіксуючи найоптимальніші значення при таких навантаженнях. У GTI 53 + 1 стоїть двигун на 200 к.с.

Найбезпечніший в світі Golf

     В принципі, це серійна модель, в якій просто стоїть комп'ютер MicroAutoBox (програмне забезпечення робив Університет Гамбурга), трохи змінені рульове управління, контроль педалі газу і система гальм. Також в машину вмонтував особливий чіп GPS. Він забезпечує навігацію з точністю до сантиметра.

     Ще тут є лазерний сканер (знаходиться попереду машини і захоплює все в радіусі 130 градусів). Він збирає інформацію по мірі просування по треку. Спочатку маршрут проходиться повільно, лазер фіксує повороти, а GPS- положення машини. Потім автомобіль зупиняється, щоб просканувати себе і простір навколо в стані спокою. Це дозволяє вирахувати ідеальну траєкторію проходження треку. Далі йде етап випробувань систем на граничній швидкості. І виходить гола статистика поза людським фактором.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.