Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Volkswagen запускає серійне виробництво моделі ID.4
23.08.2020
Новини від Фольксваген

Volkswagen запускає серійне виробництво моделі ID.4

Перший електричний SUV марки Volkswagen з нульовими викидами вуглецю

id4

Volkswagen ID.4: виробництво з нульовим викидом вуглецю Моделі ID.4 і ID.3 представляють собою важливі етапи в історії Volkswagen: марка встановила курс на повну вуглецеву нейтральність, яка повинна бути досягнута до 2050 року, відповідно до цілей Паризької угоди по клімату. Як і споріднена модель ID.3, електричний SUV ID.4 задає нові стандарти екологічної відповідальності: його виробництво в Саксонії відрізняється нульовими викидами вуглецю, нульовим буде і вуглецевий слід, пов'язаний з передачею електричних SUV їх власникам. У енергоємному виробництві акумуляторних елементів для Volkswagen ID.4 використовується тільки екологічно чиста енергія.

 

Вступаючи на ринок електричної мобільності, Volkswagen вносить істотний внесок у захист навколишнього середовища, а також створює довгострокові перспективи для майже 100.000 співробітників, що працюють на заводах концерну в Німеччині. Крім заводу в Цвіккау, у виробництві електромобілів задіяні підприємства, розташовані в Брауншвейгу (Brunswick), Касселі (Kassel), Зальцгиттере (Salzgitter) і Вольфсбурзі (Wolfsburg).

 

Вони виробляють ключові вузли, в тому числі електродвигуни та акумуляторні системи. З 2021 року модель ID.3 буде випускатися на «скляній мануфактури» в Дрездені (Dresden). У 2022 році до виробництва електромобілів повинні приступити заводи в Емдені (Emden) і Ганновері (Hanover). Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.