Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Volkswagen Amarok став "Кращим пікапом 2018 року"
13.12.2017
Новини від Фольксваген

Volkswagen Amarok став "Кращим пікапом 2018 року"

Volkswagen Amarok отримав міжнародну нагороду «Кращий пікап 2018 року» (IPUA 2018).

Amarok

Журі відзначило Amarok як автомобіль, що втілює принцип «work hard, play hard» та є основним елементом сегменту пікапів. Журі високо оцінило виразний дизайн, надзвичайно приємні на дотик елементи інтер'єру, іншими словами - якість виконання. А також еталонну просторість подвійної кабіни з місцем для п'яти осіб та її сучасне оформлення. Сидіння ergoComfort з відзнакою AGR для водія та пасажира спереду також вразили журі, члени якого на додачу підкреслили унікальну 8-ступеневу автоматичну трансмісію та широкий вибір двигунів V6.

Члени журі особливо були були захоплені позашляховими можливостями Amarok та його динамічними характеристиками під час руху міськими дорогами: "Досконалість та еластичність двигуна Volkswagen Amarok V6 задають нові стандарти у сегменті.
Потужність - не виклик для нього. Широкий вибір двигунів 3.0 TDI, від 120 до 190 кВт здатний задовольнити потреби та побажання найрізноманітніших груп клієнтів.»

«Ми дуже вдячні за нагороду IPUA 2018 і за прийняте міжнародним журі рішення. Створюючи новий Amarok, ми взяли до уваги побажання клієнтів та змогли наділити автомобіль більшою потужністю, вищим крутним моментом та кращими здібностями для проходження будь-якої місцевості. Він є чимось більшим, ніж просто втіленням розкоші та способу життя», - прокоментував отримання нагороди д-р Екхард Шольц, голова ради директорів бренду Комерційні автомобілі Volkswagen, під час церемонії в Ліоні. «Я обіцяю, що ми будемо й надалі пропонувати найкращі рішення своїм клієнтам, щоб полегшити їхнє життя та щоденну роботу», - підкреслив д-р Шольц.


Друге покоління Amarok з двигуном V6 - це сенсація для клієнтів. Цього року, згідно з даними на кінець жовтня, бренд Volkswagen Комерційні автомобілі передав клієнтам 65 200 авто цієї моделі (у той самий період минулого року: 57 600 авто). Тобто, показники продажів зросли на 13,2%.

Нагорода «Кращий пікап» (IPUA) вручається кожні два або три роки згідно з вибором членів журі міжнародного конкурсу "Van of the Year", до складу якого входять журналісти спеціалізованих видань з 25 країн. Шістнадцять з них оцінюють номіновані транспортні засоби незалежно один від одного за попередньо визначеними критеріями. До речі, Amarok вже отримував нагороду IPUA у 2010 році, і таким чином, став єдиним пікапом, який був удостоєний цього почесного звання двічі!

З питаннями щодо замовлення або консультації, будь ласка, звертайтеся у наш автоцентр
ТОВ «АВТОСОЮЗ» — офіційний дилер Volkswagen, авторизована сервісна станція Volkswagen
м. Київ, проспект Степана Бандери 28
телефон 207-07-07

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.