Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. «Вам не потрібні очі, щоб побачити красу»
04.12.2017
Новини від Фольксваген

«Вам не потрібні очі, щоб побачити красу»

Компанія Volkswagen вирішила представити свою нову флагманську модель Arteon за допомогою оригінальних фотознімків. Для роботи над цією фотозйомкою VW та агентство Grabarz & Partner запросило відомого сліпого фотографа Піта Екерта, який бачить те, чого не бачать інші.

hydojnik

Піт Екерт втратив зір у дорослому віці, але це не заважає йому робити дивовижні фотографії, відзначені безліччю нагород.Працюючи у цілковитій темряві він використовує плівковий фотоапарат, наддовгі витримки та світлові ефекти.
Фотографу дали можливість на дотик ознайомитися з автомобілем, доторкнутися до кожного сантиметру кузова та елементів дизайну.
«Найголовніше в моїй роботі, - зазначає Піт Екерт, - це візуалізація. Я повинен створити образ ». Фотограф зумів майстерно підкреслити лінії кузова, а також інтер'єру нової моделі Volkswagen Arteon. Гра світла і тіні створюють неповторний, магічний ефект.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.