Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. T-Cross
25.10.2021
Новини автосалону

T-Cross

Відкрийте для себе переваги T-Cross з різних ракурсів.

T-Cross

#MoreThan1Thing
 
Більше, ніж щось одне. Автомобіль для завантаження дошками для сноуборду, виїзду на пікнік на уік-енд або ж просто відправлення за домашніми закупівлями в найближчий магазин? Саме комбінація із варіативності, помірної самовпевненості та компактності надає йому гнучкості для щоденних пригод.

Image

Кожний день може бути особливим.
 
Сповнений талантів новий T-Cross - це симбіоз функціональності та варіативності. Його SUV-дизайн з характерними для кузова перевагами, ретельно збалансовані комплектації у поєднанні з компактністю перетворюють його на автомобіль для майже будь-яких пригод.

Відчутний характер у компактному кросовері.
 
Задавайте нові стандарти разом із T-Cross: виражена лінія "торнадо" від країв капота до задніх ліхтарів, складна архітектура кутів кузова та збільшений дорожний просвіт характеризують прогресивні лінії, які надають автомобілю маскулінного вигляду, вартого SUV.

Його off-road характер ще більше посилюється заглибленнями на капоті, які його візуально подовжують та надають пружності. Типова для SUV висока посадка водія та пасажирів одразу дарує відчуття знаходження "над" дорожнім покриттям, а завдяки пласким віконним лініям Ви можете насолоджуватись пейзажами Ваших мандрів.

Віддайте належне його сучасному дизайну та високоякісній майстерності виробництва, яка характерна Volkswagen. Чорні накладки на колісні арки та виокремлені бокові "спідниці" сприяють побудові стильного та актуального вигляду. Це також стосується його задньої частини із її LED-ліхтарями та рефлекторную лінією, які гарантовано формують довготривале враження.
 

Image

Настільки ж індивідуальний, як і Ваш смак.

Характер.
Вам теж подобається, коли в Вашому авто є щось особливе, що підкреслює Вашу індивідуальність? Якщо так, то Вам точно стане до вподоби інтер'єр цього автомобіля та можливості його індивідуалізації. Оберіть один з трьох варіантів дизайн пакетів, які включають в себе декоративні відмінності консолі панелі приладів, центральної та бокової частини сидінь.

На додачу до можливостей індивідуалізації дизайну, T-Cross також може запропонувати високий рівень комфорту. Залежно від комплектації Ви зможете підібрати саме бажані сидіння, які відрізнятимуться не тільки матеріалами, а й формою.

Завдяки фоновій підсвітці Ambiente Вам більше не потрібно турбуватись про створення затишної атмосфери. Особливої харизми вона надає автомобілю підчас керування вночі та сутінках, коли Ви більше не почуватиметесь загубленими в темряві.

Image
Image

Записатися на тест-драйв та переглянути онлайн-склад доступних автомобілів.






Переконливі аргументи. З першого погляду
 
Їхати вперед та бути прикладом сяйва із T-Cross доволі легко, адже він серійно оснащений денними LED-вогнями в передньому бампері, а за бажання Ви можете додатково замовити LED-фари головного світла із помітним світловим "почерком", характерним йому. LED-фари головного світла не тільки більш витривалі, але й генерують більше світла у спектрі максимально наближеному до денного світла і покращують видимість за поганих дорожніх умов.

Серійні LED-ліхтарі насправді слугують не тільки для демонстрації стоп-сигналів, а й для того, щоб притягувати допитливі погляди. Рефлекторна стрічка, яка візуально поєдную секції ліхтарів, забезпечує візуальну ширину автомобіля та відповідає за створення цілісної концепції та підходу до освітлення.

Пасує тим, хто не підлаштовується.
 
Оберіть новий T-Cross відповідно до особистих ідей та обирайте між комплектаціями T-Cross, Life та Style. На чому б Ви не зупинились, комплектації відповідатимуть Вашим вимогам щодо якості та комфорту.
 

Image

T-Cross Life

Двигун / Потужнінсть / КПП - 1.0TSI 115 к.с. DSG7 від 620 122 грн.

- Клімат-контроль Air Care Climatronic
- Мультифункціональне шкіряне кермо
- Центральний підлокітник
- Релінги на даху
- Легкосплавні диски “Belmont” R16
- Медіасистема Composition 6,5”, Bluetooth, 2 USB-C спереду та 2 USB-C ззаду
- AppConnect
- Круїз-контроль

Image

T-Cross Style 

Двигун / Потужнінсть / КПП - 1.0TSI 115 к.с. DSG7 від 719 199 грн.

- Медіасистема Ready 2 Discover 8”
- Бездротовий App Connect
- 2 USB-C роз’єми спереду та 2 ззаду
- Фари LED ближнього та дальнього світла
- "Keyless Access" без функції Safelock
- Камера заднього виду "Rear View"
- Круїз-контроль

Імпровізація - це завжди класний план.
 
Ви більше за спонтанність? Тоді T-Cross - це Ваш ідеальний компаньон для подорожей. Завдяки концепції внутрішнього простору, яка передбачає складання переднього пасажирського сидіння та зсувний ряд задніх сидінь, Ви можете обирати наскільки містким та гнучким бути Вашому T-Cross. Звісно, тут Ви так само зможете налаштувати Digital Cockpit під свої потреби. 

Залишайте за собою право бути гнучкими навіть у дорозі.

T-Cross демонструє надзвичайну універсальність завдяки зсувному ряду задніх сидінь та асиметричному складанню спинки задніх сидінь. Зокрема, це означає: більше місця для Ваших пасажирів або більше місця для в багажному відділенні. 

Будь то сумки для покупки, громіздке спортивне спорядження чи великий багаж - задня частина салону та багажне відділення Вашого T-Cross пропонують чимало місця для життя. А найкрутіше - це те, що T-Cross передбачає гнучкість Вашого спільного життя серійно, неважливо Вам потрібно перевезти вантаж чи підхопити пасажирів. Тому що Ви можете скласти задні сидіння частково асиметрично або ж повністю, утворивши абсолютно рівну підлогу, як зону максимального завантаження. Але якщо цього разу Ваш багажник вільний від речей, то чому б не надати ще більше простору для ніг високих задніх пасажирів?


 

Image

Комфорт, як Ви його любите.

Просто сидіть, вставати не треба: поперекова підтримка врятує Ваш хребет під час тривалих мандрів на авто. А якщо Ви подорожуєте самостійно, то спинку переднього пасажирского сидіння можна повністю скласти та утворити більше простору для зберігання довгомірних вантажів.
 
Передні сидіння мають кілька переваг з точки зору комфорту: спинку сидіння переднього пасажира можна повністю скласти. Це звільняє простір - особливо якщо Ви часто транспортуєте довгі та компактні предмети водночас.

Тримайте все в полі зору: висока посадка полегшить процедуру посадки та висадки із автомобіля, а також забезпечить комфортний огляд дороги. 

Поперекова підтримка покликана спростити життя Вашої спини у довгих подорожах та забезпечує оптимальну позиції хребта під час перебування за кермом.

Більше простору для Вашої свободи.

Не вистачає відчуття свободного простору? Тепер вистачить, адже завдяки універсальності свого салону та просторому багажному відділенню T-Cross пропонує багато місця як для пасажирів, так і багажу та спонтанних рішень.

Інтер'єр Вашого T-Cross може бути настільки варіативним та адаптованим для комфортного життя! Варто зазначити, що сидіння заднього ряду зсувні, отже тільки Вам визначати скільки простору цього разу надати багажу, а скільки - пасажирам. До речі, багажне відділення передбачає можливість корисного використання 455 л об'єму. А якщо цього недостатньо, то концепія також передбачає можливість налаштування підлокітника за довжиною та висотою.
 

Image

Вся необхідна інформація перед Вашими очима.

Аналогові технології - вчорашній день. За бажанням ти можеш замінити класичні циферблати на дисплей високої роздільної здатності. Інноваційна та сучасна комбінація приладів Digital Cockpit Pro дозволяє відображати різноманітні дані, перелік яких виходить далеко за межі звичної інформації про швидкість руху і запас палива.
 
Навіть не шукайте звичний спідометр у новому T-Cross: на його місці тепер надсучасний дисплей з діагоналлю 26 см (10,25 дюйма). Це Digital Cockpit Pro від Volkswagen. Окрім звичних даних, зокрема тахометра, спідометра та одометра, він відображає чимало корисної інформації. Наприклад, у режимі навігації спідометр і тахометр розсуваються ближче до країв, вивільняючи простір для мапи. А інформацію допоміжних функцій можна зручно розмістити у центрі циферблатів. До того ж Digital Cockpit Pro синхронізований з іншими бортовими системами. На нього можна вивести інформацію, що відображається на екрані мультимедійної системи, зокрема контакти телефонної книги чи обкладинку компакт-диска.

Image
Image

Тисніть кнопку "Детальніше" та переходьте на брендову сторінку Volkswagen, щоб дізнатись більше про T-Cross.


Image

До 31.12.2021 року діє спеціальна пропозиція «Фінансування 0,01% до 24 місяців для легкових автомобілів Volkswagen».

Ви маєте можливість фінансувати свій автомобіль під 0,01% річних терміном до 24 місяців.


*  Рекомендовані роздрібні ціни та вигоду наведено станом на 20.10.2021 р. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційного дилера Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Отримати консультацію онлайн:


☑️написати у месенджер або у вайбер
☑️зателефонувати в автоцентр "Автосоюз".

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.