Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Скромна аристократичність: тест-драйв Volkswagen Multivan
25.03.2019
Світ Фольксваген

Скромна аристократичність: тест-драйв Volkswagen Multivan

Про цей автомобіль мріє кожен тренер олімпійської збірної, а багато бізнесменів, що поважають себе, використовують бус у якості бізнес-шаттла. Ми ж можемо впевнено сказати, що він ще й оберіг сімейних цінностей та практичності.

multivan

Головне достоїнство мікроавтобуса саме в його аристократичності. Майже 70 років на ринку та відточена роками інтелігентність. Їй він зобов'язаний цим ореолом успішності та бажаності. Multivan є дорогою пасажирської версією сімейства T6, де відправною точкою вважається Transporter. Поділ цілого підкласу стався за часів четвертої генерації, що з'явилася після 2003 року. І з тих пір, все більше розмежовувався. 

Шосте покоління принесло «мультику» не тільки нову сучасну зовнішність, оптику та оснащення, а й підняло комфорт на рівень вище. Машина заточена на легкове управління та практичність. Причому, практичність тут у кожній деталі і починається вона з продуманою ергономіки.

І тільки після близького знайомства розумієш, за що так цінують та люблять Volkswagen Multivan. Він роками завойовував цей сегмент, здобувши собі імідж скромного та надійного універсального транспортного засобу представницького класу. Поки з цією парадигмою не може поборотися навіть багатіший в комплектаціях Mercedes V – Class-у з ціною нижче, не кажучи вже про інші бренди. 

Сторінка Volkswagen Multivan

Завантажити Каталог

 

Німецька консервативність концерну VAG для більшості все ще кращий засіб для упевненості в завтрашньому дні.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.