Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Посилені карантинні обмеження
19.03.2021
Новини автосалону

Посилені карантинні обмеження

Карантинні обмеження, які діятимуть з 20 березня до 24 квітня 2021 року включно.

Карантинні обмеження

Шановні клієнти!

На виконання Постанови КМУ №1236 від 09.12.2020 року про обмежувальні протиепідемічні заходи на території України, враховуючи рішення постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території міста Києва, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, в період з 00 годин 00 хвилин 20 березня 2021 року до 00 годин 00 хвилин 9 квітня 2021 року, в салоні прийом відвідувачів з контактного продажу транспортних засобів, додаткового обладнання та запасних частин ПРИЗУПИНЕНО.

Ви можете самостійно оглянути експозицію транспортних засобів,придбати транспортні засоби, додаткове обладнання та запасні частини дистанційно, оплативши через банківську установу.

ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ та РЕМОНТ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ проводиться в повному обсязі.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.