Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. П’ять порад, які допоможуть Вам добре почувати себе на дорозі взимку
23.11.2017
Сервісні новини

П’ять порад, які допоможуть Вам добре почувати себе на дорозі взимку

По-перше, необхідно почати з манери водіння. Якщо влітку на сухому асфальті керувати автомобілем легше, то зимою снігова каша або лід можуть перетворити дорогу у справжню ковзанку. Не нехтуйте дотриманням дистанції та не зловживайте швидкістю їзди.

tr

По-друге, це, звичайно, перехід на зимові шини.  Якщо середньодобова температура знизилась до +7, то це вже привід записатися на шиномонтаж на найближчий час!

Наступне, на що варто звернути увагу – акумулятор. Влітку він може взагалі Вас не турбувати, навіть напіврозряджений. А от у мороз – електроліт всередині густіє та після кількох невдалих спроб завести автомобіль – акумулятор може розрядитися повністю. Не буде зайвим заїхати на СТО та перевірити акумулятор та за потреби підзарядити його.

Особливу увагу потрібно приділити гальмівній системі. Зупинитися на слизькій дорозі дійсно не легко, а з несправними гальмами - неможливо.  Обов’язково перевірте стан гальмівної рідини, колодки та гальмівні диски.

Окремо необхідно перевірити стан всіх рідин в автомобілі.  Рідину склоомивача, якою Ви користувалися влітку, варто замінити на незамерзаючу.

Це, мабуть, найважливіше, на що необхідно звернути увагу.  Звичайно, варто також покласти у багажник «зимовий набір» - невелику лопату для снігу, скребок для скла, буксирувальний трос, спеціальний провід, за допомогою якого можна «оживити» акумулятор або допомогти комусь на дорозі!


Бажаємо Вам щасливої та безпечної дороги!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.