Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ
04.12.2017
Подія

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Шановні водії! Нагадуємо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів з 1 січня 2018 року максимальна швидкість пересування автомобілів по населених пунктах становитиме до 50 км/год.

50

На сьогоднішній день  у більшості країн ЄС встановлене обмеження – дозволена швидкість руху транспорту становить до 50 км/год, а у деяких пунктах взагалі 30 км/год, тому прийняття даної постанови - це ще один крок наблизити Україну до  Європейського Союзу. Зі слів Олексія Білошицького, заступника начальника департаменту патрульної поліції, обмеження швидкості буде діяти не на всіх ділянках доріг населених пунктів. Тобто, відповідно до пункту 12.8 Правил дорожнього руху, місцева влада, за погодженням з поліцією, має право встановити інші знаки в конкретно визначених місцях, тому там дозволена швидкість руху автомобіля буде вища.

ПАРКОВКА У КИЄВІ

Депутати Київської міської ради визначили 67 вулиць столиці, де буде заборонено залишати автомобілі. Це пояснюється тим, що заборона паркування на цих вулицях допоможе усунути затори та надасть правове обґрунтування для евакуації автомобілів безвідповідальних водіїв.
Були визначені вулиці, де найбільше припарковані автомобілі заважають дорожньому руху, незабаром Київавтодор нанесе дорожню розмітку з забороною парковки. Після всіх цих процедур, поліція, маючи на руках рішення Київради, буде приймати відповідні міри до водія, який суттєво зважає організації дорожнього руху”, - зазначив перший заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого орану Київради (КМДА) Іван Шпильовий.

Вулиці, заборонені для парковки:

вул. Хрещатик,
вул. Басейна,
вул. Михайлівська,
вул. Прорізна,
вул. Олени Теліги,
просп. Степана Бандери,
просп. Генерала Ватутіна,
бульвар Тараса Шевченка,
Львівська площа та інші.

Будьте уважні та обережні на дорозі!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.