Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Карантин вихідного дня
13.11.2020
Новини автосалону

Карантин вихідного дня

Тимчасові зміни в графіку роботи Автоцентру.

Тимчасові зміни в робочому графіку.

Шановні клієнти,

Повідомляємо про тимчасові зміни в графіку роботи Автоцентру Автосоюз у вихідні (включно до 30.11.2020 року) відповідно до постанови КМУ №1100, якою передбачено посилений карантин вихідного дня.

• Відділ продажу запасних частин здійнює консультацію, замовлення та продаж запчастин в дистанційному режимі. Субота – онлайн консультація. Неділя – вихідний.

• Відділ продажу здійнює консультацію та продаж автомобілів в дистанційному режимі. Ви можете самостійно оглянути експозицію авто та зв’язатися з менеджерами по телефону для подальшої консультації. Субота – онлайн консультація. Неділя – онлайн консультація.

• Відділ сервісу працює в звичайному режимі з 09:00 до 20:00 год (субота і неділя) за попереднім записом (044) 207 07 07.

З повагою, команда Автосоюз.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.