Автосоюз Новини

Свіжі та актуальні новини від Автосоюз.

  1. Новини
  2. Екологічні ініціативи компанії Автосоюз набирають обертів
01.07.2021
Новини автосалону

Екологічні ініціативи компанії Автосоюз набирають обертів

В травні 2021 року компанія «Автосоюз» встановила сонячні панелі на даху свого офісу для того, щоб використовувати «чисту» електроенергію і лише частково користуватись міською.

Сонячні панелі

В час глобальних екологічних проблем важливо не залишатись осторонь і робити хоча б якісь кроки для покращення ситуації, яка стосується кожного. Тож потреба негайних змін у нашому повсякденному житті стає нагальною. Команда компанії «Автосоюз» переконана, що вирішення екологічних проблем починається з нас, аби зберегти своє навколишнє середовище комфортним, безпечним та різноманітним.


Так, з червня 2019 року ми почали сортувати відходи та сировину, встановивши на території компанії контейнери для цього. Наша компанія переконана, що прийняття та підтримка еко-філософії починається тоді, коли кожен член команди долучається до цього. Окрім наших працівників до сортування сміття мають доступ і наші клієнти. Зараз ми співпрацюємо з компанією «Екологічні ініціативи», якій і передаємо відходи для переробки.


Крім сортування сміття , в травні цього року ми встановили сонячні панелі на даху свого офісу щоб використовувати «чисту» електроенергію і лише частково користуватись міською (хоча згодом плануємо повністю перейти до автономності). Головний плюс – екологічність і повна відсутність шкідливих викидів в атмосферу. Тобто ми стали на шлях використання альтернативних джерел енергії, що є важливим фактором для мінімізації відходів та покращення екологічної картинки в цілому.


В Україні 66% викидів парникових газів, які спричиняють зміну клімату, походять саме від енергетики, тобто вона є однією з найбрудніших галузей в Україні. Встановлення сонячної електростанції, що не викидає жодних парникових газів у процесі роботи, дозволяє нам заміщувати брудну енергію на чисту – завдяки цьому кількість викидів парникових газів зменшується.


Ми впевнено стверджуємо: кожен, хто шанує себе, своє оточення та дбає про наступне покоління має усвідомити вже зараз всю важливість впровадження екологічних ініціатив. Ми також обіцяємо не зупинятись на досягнутому і рухатись тільки вперед!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.