Автосоюз Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Чат-бот для запису на сервіс
15.09.2023
Новини сервісу

Чат-бот для запису на сервіс

Запис на сервіс, покупка запчастин, історія робіт

салон

Відтепер записатись на сервіс стало ще простіше - достатньо скористатись нашим чат-ботом.
Він уміє шукати інформацію щодо виконаних робіт з вашим авто, допоможе з записом на сервіс чи тест-драйв або знайде потрібні запчастини.
Інтерфейс максимально зручний та інтуїтивний, а в випадку якщо все ж таки вам знадобиться допомога - на будь-якому з етапів до чату можна підключити адміністратора.

Image

В чат боті ви знайдете:
- запис на сервіс - до чату мають доступ адміністратори сервісу які миттєво підберуть зручний для вас час з врахуванням робіт що мають бути виконані, а також наявних вікон на сервісі.
- запис на тест-драйв - після відправляння запиту ви отримаєте змогу записатись на вільний та водночас зручний для вас час.
- перевірка наявності та вартості запчастин - для цього потрібно ввести в пошуку номер запчастини і ви отримаєте повну інформацію про неї.
- отримати історію автомобіля - після верифікації ви зможете отримати історію робіт по вашому авто
- скасувати запис - якщо ви вже записались на сервіс, але змінили свої плани - в нагоді стане опція відміни запису на сервіс.
- знижка при знайомстві - якщо ви вирішили завітати до нас вперше, після верифікації отримаєте знижку на перший візит.
Бот знаходиться за посиланням: 
Автосоюз


Слідкуйте за нашими оновленнями - попереду ще більш корисних сервісів задля покращення обслуговування та підвищення рівню комфорту в кожній точці взаємодії!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.